Om vår förening

Vi  är en intresseförening för skandinaver boende på Phuket, året runt eller kortare tid. Föreningens ändamål  är att tillvarata medlemmarnas intressen i generell bemärkelse. Det sker bl a genom att vidarebefordra information från de skandinaviska ambassaderna i Bangkok, Immigrations-myndigheten i Phuket Town samt i övrigt informera om olika företeelser som kan vara av intresse för skandinaver på Phuket.

Föreningen har regelbundet informationsmöten och medlemsmingel. Kallelser kommer som mail till medlemmarna och informationen finns även på hemsidan och läggs ut på vår Facebook sida.

Föreningens medlemmar har rabatter hos flera restauranger, mm. Föreningen anordnar även utflykter och fritidsaktiviteter såsom boule (petong), bowling, dart, kubb, mm för att öka trevnaden bland skandinaverna på Phuket och stärka sammanhållningen bland medlemmarna.

Här är information om betalning av medlemsavgiften.

Facebook sidan heter Skandinaver På Phuket. Här är en länk men om du är på en mobil eller surfplatta kan det hända att du hamnar på en inloggningssida i din Webläsare för internet.  Facebook.

Våra utlämningsställen.

Informationsblad på danska finns här http://skpp.se/om-oss-danska/

Informationsblad på svenska finns här http://skpp.se/om-oss-svenska/

Informationsblad på norska finns här  https://skpp.se/om-oss-norska/